• bg
  • en
  • ru
  • ru

Наем на полигона

Откритият полигон на Алфа- Метал може да бъде нает под наем, както за практически, така и тактически тренировки или други цели, съобразени и разрешени спрямо нашите правила законодателството на република България.

 

Ние предлагаме всичко, от което имате нужда, включително оръжия, боеприпаси, мишени, защитни очила и антифони. По време на Вашето посещение на полигона, ще бъде осигурено лице, постоянно следящо за сигурността. Така, можем да бъдем сигурни , че се чувствате добре по време на престоя Ви в Алфа- Метал.

 

Базата ни е удобна и изключително обезопасена. Стремим се постоянно да я обновяваме. Освен полигона, разполагаме с тактическо селище, построено за разиграване на различни сценарии, при условия, близки до реалността, както и за провеждане на CQB обучения, също и полоса с препятствия. Имаме асортимент от късоцевни и дългоцевни оръжия.

 

 

Какво трябва да направя, за да посетя полигона?
Нужно е първо, да се свържете с нас, за да уговорим подходящо време. При пристигането си, първо трябва да дойдете в нашия офис, за да попълните някои докумнти. Това е задължително за всеки.

 

Какво да направя, ако до сега не съм стрелял никога?
Ако нямате достатъчно опит или никога не сте стреляли, може да наемете инструктор от Алфа- Метал. Той ще Ви покаже основните положения за захват на оръжието и базисните умения на боравене с него. Ако имате нужда от инструктор, моля да ни уведомите, преди пристигането ви при нас.

 


Колко човека могат да вземат участие на полигона по едно и също време?

Максималният брой участници е 15, по едно и също време.

 

С какво трябва да бъде облечен?
Трябва да сте със затворени обувки, дълги панталони, дрехи, които не позволяват да бъдете наранени или да се изгорите.


Предложените пакети не са окончателни и могат да бъдат промени съобразно изискванията и нуждите на клиента.