• bg
  • en
  • ru

СЕМИНАР

На 22.07.2017г, Секюрити енд Трейнинг Консултинг“ООД, организира еднодневен семинар на полигона на МЦСПОС „Алфа – Метал“, близо до Габрово.

Основната цел на семинара е да Ви подготви за действие, използвайки оръжието си в екстремна ситуация, в условията в населено място.

Темата на семинара е:

Ефективно използване на огнестрелно оръжие в населено място“

ниво „Късо нарезно оръжие“.

Ще разгледаме и придобиващата популярност концепция EDC – Every Day Carry, също както и на проявата ни в гр, Бургас.

Мероприятието ще протече в две части. Първата ще е с теоретично- дискусионна форма, в която ще бъдат засегнати няколко теми.

Сигурни сме, че практическата част е нещо коренно различно, от това с което сте срещали до този момент.

С цел оптимизиране на организацията, записването за участие става ЕДИНСТВЕНО чрез предварително заплащане на таксата от от

90 (деветдесет) лева, по банков път, по сметка на „СЕКЮРИТИ ЕНД ТРЕЙНИНГ КОНСУЛТИНГ “ООД, както следва:

BG66RZBB91551006990319

Райфайзен Банк – SWIFT: RZBBBGSF

ОСНОВАНИЕ: Такса участие в семинар;

В таксата са включени наем за използване на полигона, наем на оръжия (който не притежава такова, калибър 9х19мм), 50 патрона, необходими за практическата част, както и други консумативи, мишени, стрелбищно оборудване, удостоверения и др. За участие в семинара е предвидено използването на оръжие и боеприпаси, предоставени МЦСПОС АЛФА_ МЕТАЛ, единствено в калибър 9х19мм.

Семинарът е полезен, както за любители, така и за хора, чието професионално ежедневие е свързано с боравенето на огнестрелно оръжие – служители на силови ведомства, звена за самоохрана, служители на охранителни фирми. Също така и за всички онези, които планират да изкарат лятната си почивка в куротите по Южното Черноморие.

Семинарът НЕ Е подходящ за хора, които :

  • нямат практически опит с късоцевни нарезни оръжия

  • нямат придобити навици за работа с късоцевни нарезни оръжия

Уточняваме, че това, не е курс за обучение или състезание, а общодостъпна форма за придобиване на нови умения и/или надграждането и усъвършенстването на вече придобити такива.

Препоръчително е участието в семинара да е подсигурено с определена екипировка. Носете личното си оръжие, ако притежавате такова и 3 пълнителя. Предпазните очила и антифони са задължителни. При липса на такива, могат да бъдат осигурени на място. С оглед на твърдата настилката на полигона е препоръчително използването на наколенки.

Срока за записване е до 20.07.2017г., включително. Не се колебайте да се свържете с нас на моб.телефон +359-888-269-224 или на e-mail: info@st-consulting.org. Може да следите за допълнителна информация за семианра, както на сайта на фирмата www.st –consulting.org, така и на нашата странца във Facebook.